Хотел Ресторан Арбери

ХОТЕЛ

Вашиот престој во Струга поминете го во Хотел „Арбери“ кој ви нуди удобно сместување одлична вкусна храна во сопствениот ресторан и е оддалечен на само 30м. од плажата


РЕСТОРАН

Хотел Арбери располага со прекрасен амбиент и ресторан за вкупно 200 гости, со квалитетен парсонал и прекрасни и вкусни јадења приготвени со љубов.


МЕНИ

Ресторан располага со високо квалитетна кујна и мајстори каде што со љубов ќе Ви приготват национални и секаков вид на јадења кои што Вие ќе ги посакате


Контактирај не!

[google-translator]
ShqipEnglishFrançaisDeutschItalianoМакедонски јазик